Vores uddannelseskoncept

Group of dental professionalsMed en konstant strøm af nye videnskabelige opdagelser, kliniske rapporter og innovation, kan det være noget af en udfordring at holde sig opdateret. Derfor har vi indgået aftaler med kliniske centre over hele verden og designet en række kurser, hvor der lægges vægt på den nyeste viden og opdateringer.

Vores uddannelseskoncept inkluderer ofte forelæsninger med prominente specialister tilsat livekirurgi, videodemonstrationer og hands-on træning. Med teori kombineret med praksis indlæres den nye viden hurtigere og mere effektivt.

Vi håber, at du vil blive inspireret til at finde nye veje i dit daglige arbejde med implantatbehandling og i samarbejdet med dit team.

Den opmærksomhed du fortjener  

At have verdenskendte professorer, specialister og klinikere som forelæsere er kun en lille del af vores top-klasse uddannelse. Det handler også om at give kursusdeltagerne en god oplevelse af at deltage på vores kurser.

For at du kan få mest at dit kursus, tilbyder vi kurser på forskellige niveauer, på forskellige sprog og på mere end 500 lokationer worldwide. For at sikre, at du får dem opmærksomhed, som du fortjener, er der begrænset antal deltagere på kurserne. 

CE points

Der optjenes CE points ved deltagelse på vores kurser. 

Vores uddannelsescenter, lokaliseret i Mölndal, Sverige, er centret for muligheder og inspiration.

 
049