Patientspecifikke abutments, som går videre end CAD/CAM

ATLANTIS individuelt designede abutments understøtter cement-, skrue- og attachmentretinerede løsninger for alle implantatsystemer. ATLANTIS-abutments giver et fremragende fundament til den bedst mulige funktion og æstetik.

ATLANTIS abutments core image_01

Den patenterede ATLANTIS VAD (Virtual Abutment Design)-software bruges til at designe hver enkelt abutment individuelt. ATLANTIS VAD = designet af computere med hjælp fra mennesker. CAD = designet af mennesker med hjælp fra computere.

Det giver fred i sindet at anvende ATLANTIS i en tandlægepraksis og på dentallaboratoriet, og samtidig giver det øget effektivitet og lønsomhed.

Individuelt designede abutments til cementretinerede protetiske løsninger


Individuelt designede abutments cementretinerede protetiske løsninger

ATLANTIS-abutments er individuelt designet til implantatbaserede, cementretinerede konstruktioner. Ved hjælp af den patenterede ATLANTIS VAD-software er hvert enkelt ATLANTIS-abutment designet individuelt ud fra den færdige tands morfologi og sikrer dermed enestående funktion og æstetik.

Indikationer: ATLANTIS-abutments (cementretinerede) er indikeret til alle positioner i munden og kan bruges til cementretinerede enkelt-, delvise og helkæbekonstruktioner.

Materialer: ATLANTIS-abutments giver dig frihed til at vælge mellem biokompatible materialer til hver enkelt tilfælde. ATLANTIS-abutments til cementretinerede konstruktioner fremstilles i titanium, guldfarvet titanium og i zirconia i fire nuancer.

Se referencevejledningen til ATLANTIS-abutmentmaterialer (pdf).

Abutmentduplikat: Et funktionelt identisk duplikat af det originale abutment kan bestilles og leveres sammen med originalabutmentet. Duplikatabutmentet kan fungere som masterform, så laboratoriet kan tilpasse kronen mere nøjagtigt. Et ATLANTIS-abutmentduplikat er særligt nyttigt, når en tandlæge ønsker at placere et endeligt abutment under heling, men giver også laboratorieteknikeren den nødvendige tid til at fremstille den endelige konstruktion.

Senere bestilling: Bestilling af yderligere originale ATLANTIS-abutments kan foretages senere med eller uden ændringer af det eksisterende abutmentdesign. Med den digitale teknologi, som ATLANTIS-løsningen anvender, fjernes behovet for at tage og registrere yderligere aftryk samt for manuel ændring af abutmentet. Du kan bestille et ATLANTIS-abutment senere med eller uden ændringer af det oprindelige abutmentdesign.

Abutmentskrue: Alle ATLANTIS-kroneabutments leveres med tilhørende abutmentskrue, som passer til abutmentets indvendige geometri. Hvis du har brug for en ekstra abutmentskrue, skal du bare tilføje den til bestillingen. Materiale: Titaniumlegering 6Al-4V (Grad 5).

Se anbefalingerne til ATLANTIS-abutmentskruemoment (pdf).

ATLANTIS abutmentoverførselsnøgle

ATLANTIS-abutmentoverførselsnøgle giver mulighed for nøjagtig og pålidelig placering af abutmentet ved alle cementretinerede konstruktioner. Det er en nøjagtigt udformet, 3D-udskrevet enhed, som sikrer nøjagtig orientering og isætning af ATLANTIS-abutmentet til cementretinerede enkelttands- og flertandskonstruktioner til alle førende implantatsystemer.

  • ATLANTIS-abutment scanningsdata bruges til at skabe en overførselsnøgle, der giver perfekt design og pasform
  • Udformet til præcist at matche abutmentets margen og undgå, at blødt væv kommer i vejen under isætningen.
  • Udformet med orienteret adgangskanal, så det er nemt at finde skrueadgangshullet og isætte abutmentskruen

Se ATLANTIS-abutmentoverførselsnøgle (pdf)
 

ATLANTIS individuelt designede abutments kontra standard-abutments

 

ATLANTIS-abutmentcement Standard-abutmentcement

Til venstre: ATLANTIS individuelt designet abutment.
Til højre: standard-abutment.


ATLANTIS-abutments giver adskillige fordele sammenlignet med standard-abutments: 

  • Optimal støtte og retention til den endelige konstruktion
  • Optimal emergence profile for et naturligt, æstetisk resultat
  • Margener kan placeres ved et ideelt niveau, så overskydende cement nemt og sikkert kan fjernes
  • Kræver ingen ændringer i tandlægestolen
  • Fremstillet vha. den mest avancerede præcisionsfræsning for at sikre den højeste grad af præcision og kvalitet – hver gang
  • Fjerner den tid, der anvendes til administration af lagerbeholdninger af præfabrikerede abutments
  • Fås til alle førende implantatsystemer og i de biokompatible materialer, du måtte ønske
ATLANTIS logo webb
Fire unikke key features udgør ATLANTIS BioDesign Matrix™ og arbejder sammen mod et funktionelt og æstetisk resultat.
 
Læg din ordre i ATLANTIS™ WebOrder.
 
ATLANTIS™ abutments Design Guide.
 
Biocompatible materials in ATLANTIS abutments.
 
ATLANTIS™ compatability chart.
 
049