Protetiske muligheder

Protese

Låst spids - To bliver til én

ANKYLOS® har det hele: det friktionslåste og fastgjorte princip i TissueCare Connection er resultatet af anvendelsen af maskintekniske principper. Implantatet og abutmentet konverteres til én stabil rotationslåst enhed med maksimal mekanisk stabilitet uden mikrobevægelser. Resultatet er stort set ingen knogleresorption og langsigtet vævsstabilitet. Og systemet fungerer som et implantat med én komponent efter den protetiske konstruktion. I modsætning til et ‘reelt’ enkelt-komponentsystem beholder du hele tiden fleksibiliteten. Du kan vælge det mest egnede abutment, med eller uden indeks, i det enkelte tilfælde, og du kan lave ændringer senere, hvis det er nødvendigt.

Protetiske koncepter - Alsidige løsninger

Hvert tilfælde kræver sin egen løsning. Hvad enten du overvejer ét eller flere implantater, fremstillet på stedet eller på et laboratorium, transgingival eller subgingival heling: med ANKYLOS' protetiske koncepter Regular C/X, Balance C/, SynCone C/ og Standard C/ kan du træffe din egen beslutning. Afhængigt af indikationen kan du vælge det rigtige koncept til din planlægning og opfylde din patients forventninger. Hvad enten det er førsteklasses proteser i zirconiumoxid, som giver perfekt æstetik, perfekt funktion i titanium eller en standardiseret konstruktion, som giver maksimal økonomi – finder du den ideelle løsning med ét af produkterne i ANKYLOS protetiske produktlinjer.

I enhver kombination - Æstetiske resultater

Med ANKYLOS er din protetiske planlægning uafhængig af implantatet, og dit arbejde bliver lettere, fordi alle abutmenter passer til alle implantater. TissueCare Connection er identisk til alle implantatdiametre og -længder. Det betyder, at et hvilket som helst abutment kan kombineres med en hvilken som helst implantatdiameter. Dermed reduceres det nødvendige antal protetiske komponenter, og du har større mulighed for at opnå det optimale æstetiske resultat. Du kan vælge det ideelle abutmentdesign til patienten. Med indekseringsmuligheden kan du bruge et lokaliseringsværktøj, når du anbringer abutmenterne, når som helst dette kan forenkle den protetiske procedure.

ANKYLOS logotype web

I mediaoversigten vises instruktionvideo'es, der kan downloades billeder, manualer etc.

 
Se produktkatalog for ANKYLOS implantatsystem.
 

Kontaktinformationer til DENTSPLY Implants kontorer og distributører over hele verden.

 
049