Det nye ASTRA TECH Implant System™ EV kirurgiske løsninger

OsseoSpeed EV-implantatsortimentet giver alsidige muligheder for at dække behovene på det enkelte sted og understøttes af en intuitiv kirurgisk protokol, der giver alle medlemmerne i behandlingsteamet større tryghed og tilfredshed.

Kirurgisk enkelhed og alsidighed

OsseoSpeed EV-implantater_variant 03Alsidigt implantatsortiment

OsseoSpeed EV-implantater er tilgængelige i et alsidigt udvalg af former, diametre og længder til alle indikationer, herunder situationer med begrænset plads og/eller knoglekvantitet.

Stort billede til internettet af EV-bakke med overlejring 2 med indholdBrugervenlig kirurgisk bakke med intuitivt layout

Designet af operationsbakken med tre udskiftelige overlejringer gør det muligt at tilpasse indholdet af operationsbakken efter dine kliniske præferencer. Indretningen af den farvekodede bakke er intuitiv, så den er let at bruge, giver effektiv håndtering under den kirurgiske procedure og muliggør præcis kommunikation i det kirurgiske team.

Osteotomi-silhouetbillede til internettetFleksibel boreprotokol, der muliggør den foretrukne primære stabilitet

Boreproceduren er blevet let med farvekodning og et enkelt nummereringssystem. Mulighederne i boreprotokollen er med til at sikre den rette klargøring af den marginale knogle og gør det muligt at opnå det foretrukne niveau af primær stabilitet.

Collage med borBor med høj ydelse med fortræffelige skæreegenskaber

Designet af Step Drill giver taktil kontrol og styring.

Relateret manual

Relateret manual


Manual for kirurgiske procedurer - ASTRA TECH Implant System EV

 
Kom i gang med ASTRA TECH Implant System EV
 
Implantatplacering af OsseoSpeed EV 4.2 S

Implantatplacering af OsseoSpeed EV 4.2 S


OsseoSpeed Profile EV surgical and restorative procedures
 
049