ASTRA TECH Implant System™

ASTRA TECH Implant System BioManagement Complex™

Astra Tech BioManagement Complex™-billedeFor at sige det enkelt, så er æstetikken indbygget i implantatsystemdesignet med ASTRA TECH Implant System™. Vi samarbejder med naturen for at understøtte den naturlige helingsproces i stedet for at forstyrre den. Derfor kan du og dine patienter stole på ASTRA TECH Implant System, ikke bare i dag, men også i morgen og i fremtiden.

Et vellykket implantatsystem beror ikke kun på en enkel egenskab. Ligesom i naturen skal der være flere af hinanden uafhængige egenskaber, som skal arbejde sammen.

OsseoSpeed™–mere knogle i en fart

OsseoSpeed™ bygger på den uomtvistelige succes af TiOblast™ og er det første og eneste implantat i verden med en kemisk ændret titaniumoverflade, der giver unik topografi på nanoplan, som stimulerer tidlig knogleheling og forkorter knoglehelingsprocessen.

Resultatet af den mikro-hærdede titaniumoverflade behandlet med fluorid er øget knogledannelse og stærkere binding mellem knogle og implantat. Sammen med MicroThread™ på implantathalsen giver OsseoSpeed en mere pålidelig og effektiv behandling. De kliniske fordele ved OsseoSpeed er beviste og veldokumenterede.

MicroThread™ – biomekanisk knoglestimulering

Halsen på implantaterne er designet med MicroThread™— ganske små riller, som giver optimal belastningsfordeling og lavere belastningsværdier. Dette design er baseret på en grundig forståelse af knoglefysiologien, som er livsvigtig for optimalt implantatdesign. Eftersom knoglevæv er beregnet til at bære belastninger, skal tandimplantater være udviklet til at stimulere den omgivende knogle mekanisk for at bevare den, under hensyntagen til at det kritiske punkt for implantat-knogle-grænsefladen befinder sig ved den marginale cortikale knogle, hvor der opstår topbelastning.

Conical Seal Design™ – en stærk og stabil pasform

Conical Seal Design™ er en konisk forbindelse under det marginale knogleniveau, som overfører belastningen dybere ned i knoglen. Sammenlignet med koniske kontaktflader over det marginale knogleniveau og flad-til-flad designs reducerer Conical Seal Design topbelastninger og bevarer derved den marginale knogle. Det forsegler også det indvendige af implantatet fra det omgivende væv, og minimerer mikrobevægelser og mikrolækage. Conical Seal Design forenkler vedligeholdelsen og sikrer pålidelighed i alle kliniske situationer. Desuden gør det tætte og nøjagtigt tilpassede forhold mellem implantat og abutment i Conical Seal Design abutmentforbindelsen til en hurtig og enkel procedure. Abutmentet er selvførende, og installationsproceduren er ikke-traumatisk, hvilket eliminerer risikoen for knogleskader.

Connective Contour™ – forøget kontaktområde og omfang af blødt væv

Connective Contour™er den eneste kontur, som oprettes, når du forbinder abutmentet med implantatet. Denne kontur muliggør et forøget forbindende kontaktområde for blødt væv både i højde og omfang, hvilket integreres med den transmucosale del af implantatet, så det forsegler og beskytter den marginale knogle.

ASTRA TECH Implant System web

Kontaktinformationer til DENTSPLY Implants kontorer og distributører over hele verden.

 
049