ANKYLOS®

Med det originale TissueCare. Det betyder langsigtet stabilitet for hårdt og blødt væv, varig æstetik og visheden om, at du i mange år fremover kan se dine patienter le, uden at der er risiko for synlige kronekanter.

 

Oversigt

TissueCare Concept - Attraktiv langsigtet succesrate

Solid, stabil og pålidelig i mere end 25 år: ANKYLOS C/X er svaret til alle kliniske indikationer – med den forudsigelige, naturlige æstetik og optimale mekaniske stabilitet. Den spidse forbindelse er beregnet til indledende og langsigtet vævsstabilitet. Den yderst nøjagtige TissueCare Connection har stort set ingen mikrobevægelser og er næsten helt sikret mod bakterier. Og så er den fastgjort og friktionslåst – for at forebygge knogleresorption og sikre stabilt og sundt hårdt og blødt væv.

Nye perspektiver - Forudsigelig vævsstabilitet

Stabile, forudsigelige resultater for dig og dine patienter? ANKYLOS C/X er svaret: Den unikke spidse TissueCare Connection flytter overgangen mellem implantatet og abutment ind midt i implantatet og forebygger mekaniske påvirkninger af det og mikrobielle angreb på det omkringliggende væv. Det giver ekstra plads på implantatets skulder til det omgivende bløde væv. Kombineret med placering under kammen og det mikrostrukturerede implantat muliggør det deposition af knogleceller op til abutmentet – så det overliggende bløde væv får yderligere støtte. Ideelle forhold for varig rød-hvid æstetik.

Forenklet kirurgi. Frihed til at vælge den rigtige protese

Nem brug med maksimal funktionalitet og æstetisk krævende resultater? Det nye ANKYLOS C/X placeringssystem muliggør præcis anbringelse af implantater med synlig implantatskulder selv ved placering under kammen. Det progressive gevinddesign gør det nemt at skrue implantaterne på plads og forbedrer vævsretentionen. Den fastgjorte og friktionslåste TissueCare Connection gør kirurgi og protese helt uafhængige af hinanden. Og med kun én diameter for alle protetiske komponenter kan ethvert abutment sættes sammen med et hvilket som helst implantat efter ønske – nu med mulighed for indeksering. For et strålende varigt resultat og økonomisk behandling kombineret med færre krav til opbevaring.

ANKYLOS logotype web
Se produktkatalog for ANKYLOS implantatsystem.
 

Kontaktinformationer til DENTSPLY Implants kontorer og distributører over hele verden.

 
049