Operationsenhed og instrumenter

Som alle andre DENTSPLY Implants-produkter er FRIOS udviklet i tæt samarbejde med behandlere til behandlere. Som altid fokuserer vi i udviklingen på at gøre vores produkter enkle og nemme at bruge: Med henblik på præcist, vellykket og hurtigt arbejde til enhver tid.

FRIOS S/i-enhed: transplantation og placering af implantat ved hjælp af én enkelt enhed

FRIOS SchlauchEnkel, effektiv og overbevisende arbejdsgang – den bedste beskrivelse af FRIOS S/i-enheden. Og det siger sig selv, at enheden også overholder de højeste kvalitetsmæssige og teknologiske standarder samt alle relevante direktiver. Den er det perfekte redskab til præcis knogleklargøring med FRIOS MicroSaw.

Den tydeligt strukturerede programsekvens er designet netop med henblik på kravene i forbindelse med implantatkirurgi. Der medfølger fire forudindstillede programmer, hvortil der er nem og hurtig adgang via fodpedalen eller direkte på enheden. Gevindskæringsfunktionen kan styres direkte via en femte knap – uden at det er nødvendigt at skifte kontravinkelhåndtaget. Enkeltpersoner kan også arbejde med FRIOS S/i-enheden. Alle programmer kan justeres efter behov. Den sidst valgte indstilling gemmes automatisk.

FRIOS S/i-enhedenEn kompakt, vedligeholdelsesfri kirurgisk motor og et udvalg af kontravinkelhåndtag sikrer fremragende håndtering og hurtigt arbejde i enhver operativ situation. Den bedst mulige samlede visning er også sikret med det store display med høj kontrast, der viser alle vigtige aspekter under indgrebet, såsom hastighed og momentindstilling. Den kirurgiske motor, strømledningerne, basen og håndtagsholderen kan alt sammen steriliseres ved 135 grader Celsius – det er nem hygiejne.

FRIOS S/i-enheden reagerer på tryk med foden:
Alle funktioner, lige fra programudvidelseskontakten over drift med/mod uret til aktivering af kølepumpen med tre hastigheder, kan vælges ved hjælp af den ergonomiske fodpedal. Så har du hænderne fri til det, der er vigtigt: dine patienter!

Manufacturer’s declaration Electromagnetic Compatibility (EMC)

Se de igangværende studier og de publicerede resultater fra vores kliniske studier.
 
Skal du til at anvende ASTRA TECH Implant System™ for første gang? Se hvilke produkter du behøver for at komme godt i gang.
 
Læs her de seneste nyheder.
 
049