Protetiske muligheder

XiVE® offers a wide range of prefabricated components in the FRIADENT® prosthetics range – in implant diameters, various gingival heights, straight and angled.

Protese

Alsidighed er den afgørende faktor

XiVE giver dig alle mulighederne inden for innovative protetiske løsninger. Grundlaget for den midlertidige protese er den samme form som til TempBase-abutmentet. Multifunktionel – og på tre måder: som placeringskappe, til umiddelbart indeksaftryk under operation og som basis for den umiddelbare konstruktion. EstheticBase, CERCON-abutment og AuroBase er nogle af de systemer, der findes til den endelige enkelttandskonstruktion. Og til broer og proteser tilbyder FRIADENT® MP-abutmentet en lang række typiske XiVE-løsninger: fleksible, alsidige og individuelle – og samtidig en tydelig oversigt.

Med en ubegrænset fremtid

Altid med den rette løsning ved hånden. XiVE tilbyder tilpassede løsninger til dine patienter. XiVE-systemet tilbyder en mærkbar forøgelse af fleksibiliteten med fem implantatdiametre og op til seks implantatlængder til ideel håndtering af enhver klinisk situation.
XiVE suppleres af passende tilbehør: instrumenter til implanteringsplanlægning og forskellige koncepter til et præcist aftryk – åbent, lukket, på implantatniveau eller slimhindeniveau eller endda som umiddelbart indeksaftryk ved hjælp af TempBase. Forskellige gingivaformgivere og midlertidige abutmenter til skånsom og perfekt tilpasning af det bløde væv. Særligt praktisk: det samme kirurgiske instrument indstillet som XiVE S plus og XiVE TG.

FRIADENT-farvekoder - Målrettet arbejde

Vi tænker fremad – vi siger det med farver. Ensartede farvekoder for alle instrumenter og komponenter gør dit arbejde mere sikkert og lettere. Du kan lettere genkende de tilsvarende komponenter, når farverne passer. Forvirring undgås, og der er ingen problemer i kommunikationen mellem laboratoriet og implantologen. Selv under afdækning kan du straks genkende implantatdiameter på den farvede lukkeskrue.

XiVE-forbindelsesgeometri - Sikkerhedsforbindelser

Dyb intern, yderst præcis og indekseret: den velkendte sekskantede forbindelse i XiVE S plus opfylder alle forventninger til en kraftoverførende, justérbar forbindelse mellem implantat og abutment. Og den er gennemtestet i praksis: sekskanten har dannet en pålidelig forbindelse mellem implantater og abutmenter i mange år – vores opskrift på succes med fremragende protetiske koncepter. Strukturen i vores forbindelseskomponenter er det væsentlige: seks præcise abutment-muligheder – til hurtig, nem og logisk placering, der nemt forstås af enhver implantolog, der er involveret i protetiske konstruktioner. Nøglen til et henvisningskoncept, der er nemt at implementere.

XiVE logotype web
Download product catalog for XiVE.
 

I mediaoversigten vises instruktionvideo'es, der kan downloades billeder, manualer etc.

 
049