XiVE® – Implantology Unlimited

XiVE® implantat system tilbyder løsninger, hvor andre systemer ikke kan være med. Systemet tilbyder stort set ubegrænsede kirurgisk og protetisk frihed sammen med maximal sikkerhed. Med XiVE kan du overvinde implantologiske udfordringer lige så vel som standardprocedurer.

Implantatdesign

Avanceret design - Avanceret primær stabilitet

Perfekt retention fra starten? I alle knogleklasser? XiVE er svaret. Implantatdesignet og den kirurgiske protokol, der er specielt udviklet til systemet, er det perfekte match – med ét mål: primær stabilitet i enhver situation.

Det specialiserede implantatdesign består af en kompakt gevindkomponent og en apikal selvskærende komponent. Med fantastiske resultater: det komprimerer knoglen omkring implantatet – især knogler med en svag struktur. Og med endnu bedre resultater: primær stabilitet med mulighed for umiddelbar konstruktion og belastning. Det betyder skånsom placering af implantater i knogleklasse I og II ved hjælp af det crestale bor. I modsætning hertil kan man opnå enestående primær stabilitet i dårligt strukturerede knogler ved mindre brug af det crestale bor.

Billede: 1=Friktion / 2=Komprimering / 3=Snit

XiVE TG Transgingival terapi - Skånsom behandling

Enkel kirurgi og protetik? XiVE TG giver dig et koncept for transgingival implantatbehandling. Klargøring svarer til og foretages med de samme instrumenter som til det subgingivale XiVE S plus-implantat: hurtig og skånsomt. Og dette er især tilfældet med funktionelle konstruktioner.

Den rigtige blanding er væsentlig. XiVE TG er en forbedring af det klinisk gennemprøvede FRIALOC-system og omfatter alle fordelene ved XiVE S plus: det særlige gevinddesign, selve det specialiserede implantat og FRIADENT plus-overfladen. FRIADENT-abutmenter til XiVE TG er særligt praktiske og økonomiske: forbindelsesgeometrien er altid den samme – ét abutment til alle diametre.

Effektiv struktur - Cellekompatibel overflade

Er det vigtigt for dig at have tilfredse patienter? Implantatets overfladestruktur har en betydelig indflydelse på, om implantatbehandlingen hurtigt lykkes. Til optimal osseointegration har XiVE S plus- og XiVE TG plus-implantater den klinisk gennemprøvede og standardsættende FRIADENT plus-overflade: hurtig fugtning og vækstaktiverende. Mikrostrukturen, der er ætset ved høj temperatur, er ideel til deposition af celler. Et kompakt net af fibrin danner sig hurtigt over hele overfladen og fremskynder dannelsen af ny knogle. Den forbedrede fugtning af vævet, der aktiveres af overfladens hydrofile egenskaber i starten, fremskynder deposition og differentiering af nye celler. En overfladestruktur begunstiget af knogleceller – for et vellykket behandlingsresultat.

XiVE logotype web
Download product catalog for XiVE.
 
FRIADENT plus Bibliography.
 

I mediaoversigten vises instruktionvideo'es, der kan downloades billeder, manualer etc.

 
049