Knogletransplantatmaterialer

Til defekter, der påvirker knoglekvantiteten hos dine patienter, kan knogletransplantatmateriale være med til at generere ny knogle eller omforme eksisterende rande. SYMBIOS-produktlinjen omfatter algebaseret, xeno-, allo- og syntetisk transplantatmateriale, der er udviklet med henblik på, at du kan opnå de knogleregenerationsresultater, du ønsker.
Alger

Algebaseret knogletransplantatmateriale

De algebaserede produkter er meget lig menneskers knogler. Alle algebaserede materialer udviser en høj specifik porøsitet på op til 1,1 cm3/g. Den særlige vaffelstruktur med et system af forbundne kanaler og den specielle kemi er afgørende for de algebaserede materialers høje in-vivo bioaktivitet.

SYMBIOS Biphasic Bone Graft Material (BGM)

SYMBIOS Biphasic Bone Graft Material er et resorberende uorganisk knogledannende materiale, der er udvundet af røde havalger. Sammensætningen er 20 % hydroxyapatit og 80 % β-tricalciumfosfat. På grund af produktets høje indhold af tricalciumfosfat, resorberer det betydeligt hurtigere end ren hydroxyapatit.

  • Osteokonduktiv - Knogleanaloge egenskaber og forbundne porer
  • Resorptionskinetikken sikrer gendannelse til den tidligere tilstand - Der er balance mellem nedbrydning af materialet og gendannelse/heling af knoglen. Resorberer næsten fuldstændigt
  • Volumenstabilitet - Resorptionsegenskaberne sikrer volumenstabilitet under knogledannelsen
  • Ukompliceret anvendelse - Mætning med patientens blod og tilførsel af autogene knoglesplinter forbedrer heling
SYMBIOS primary logotype_light_green
Mere information

Mere information


 
Læs scientific review vedr. FRIOS® Algipore®
 

I mediaoversigten vises instruktionvideo'es, der kan downloades billeder, manualer etc.

 
049